CNC-fræsning og CNC-drejning

Leder du efter en virksomhed, der kan stå for CNC-bearbejdning? Så er du kommet til det rette sted. Hos CO4 Maskinfabrik A/S er vi specialister i flere former for pladebearbejdning, og vi tilbyder forskellige former for CNC-drejning og CNC-fræsning af forskellige materialer som f.eks. jern, metal, rustfrit stål og en række kunststoffer.

Vi er en underleverandørvirksomhed, der lægger stor vægt på et engagerende samarbejde, når vi varetager CNC-drejning og CNC-fræsning i forbindelse med udvikling, konstruktion og produktion. Vi har base i Randers, men vi hjælper kunder fra både Aalborg og omegn samt i hele Midtjylland og Nordjylland.

Vi tilbyder effektiv og professionel CNC-drejning og CNC-fræsning

Når vi udfører CNC-bearbejdning såsom CNC-drejning og CNC-fræsning, sker det altid effektivt og professionelt på moderne og stabile CNC-maskiner. Samtidig kan vi garantere, at vi altid overholder vores aftaler og leverer til tiden. Dertil kommer, at vi kan udføre arbejdet til en fornuftig og konkurrencedygtig pris.

Vi vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have fremstillet helt nye komponenter, eller du kan nøjes med en reparation af de eksisterende defekte komponenter. Vi er med andre ord en serviceminded samarbejdspartner, som altid står til rådighed med vores ekspertise indenfor CNC-drejning og CNC-fræsning.​

​Vi udfører al CNC-drejning og CNC-fræsning i nøje overensstemmelse med den enkelte kundes høje krav til bl.a. kvalitet og leveringssikkerhed, men også fleksibilitet. 

Dette kombineret med vores fordelagtige priser betyder, at vi kan klare os i konkurrencen med underleverandører i områder som f.eks. Østasien og Østeuropa.

Kontakt os for at drøfte muligheden for CNC-bearbejdning

Kunne du tænke dig at høre mere om vores ydelser og priser, eller vil du drøfte en opgave omkring CNC-drejning og CNC-fræsning med os? Så kontakt os i dag. Læs også mere om vores laserskæring.

 Du kan skrive til os på vores e-mail kb@co-4.dk, eller du kan ringe til os på telefon 86 43 32 32.