Laserskæring i jern, rustfrit stål og andre metaller

Hos CO4 Maskinfabrik A/S tilbyder vi laserskæring og pladearbejdning i jern, rustfrit stål og andre metaller. Vi er en underleverandørvirksomhed, der har specialiseret sig i alle former for moderne pladebearbejdning.

Derved har vi store kompetencer i både udvikling, konstruktion og produktion, herunder i laserskæring, der naturligvis sker i tæt samarbejde med kunderne. 

Vi hjælper primært kunder fra Randers, Allborg, Midtjylland og Nordjylland.

Vi tilbyder konkurrencedygtig laserskæring i høj kvalitet

Al laserskæring i jern, rustfrit stål og andre metaller sker på et effektivt, stabilt og moderne laserskæreanlæg. Det medfører, at vi kan tilbyde konkurrencedygtig laserskæring i høj kvalitet.

Vores moderne laserskærer med henholdsvis fuldautomatisk pladetårn og med vekselbord kræver stort set ikke manuel påvirkning, når der laserskæres. Denne metode bliver med andre ord så økonomisk som overhovedet muligt, samtidig sikres en høj kvalitet og en stor præcision.

Laserskæring på vores fabrik sker altid i nøje overensstemmelse med kundens høje krav til kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibilitet, men samtidig i et fornuftigt prisleje. Det betyder med andre ord, at vi sagtens kan klare os i konkurrencen med underleverandører i for eksempel Østeuropa og Østasien.

Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde

Hvis du har brug for pladebearbejdning og spåntagende bearbejdning, uagtet om det skal være montageklare enheder eller færdige komponenter, så kan du kontakte os hos CO4 Maskinfabrik A/S. Læs også mere om kantbukning.

Du kan ringe til os på telefon 86 43 32 32 for at drøfte dine behov og for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på kb@co-4.dk.