Svejsning af jern, rustfrit stål og metal

Hos CO4 Maskinfabrik A/S udfører vi svejsning af jern, rustfrit stål og andre metaller for flere virksomheder/kunder. Vi har mange års erfaring med alle former for svejsning.

Vi tilbyder manuel svejsning

Vi kan i det hele taget tilbyde at udføre en bred vifte af arbejdsopgaver inden for svejsning. Vores svejseopgaver bliver udført i høj kvalitet, men alligevel til meget fornuftige priser. Det betyder, at vi kan klare os i konkurrencen med underleverandører i regioner som for eksempel Østasien og Østeuropa.

Vi råder over fire moderne svejsekabiner, og derfor kan vi tilbyde svejsning, der naturligvis bliver udført af rutinerede/godkendte svejsere passende til opgaven. Samtidig garanterer vi altid levering til tiden. Vi udfører naturligvis al svejsning i nøje overensstemmelse med de krav til kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibilitet, som den enkelte kunde forventer.

Vi kan i den forbindelse vejlede og rådgive dig, hvis du er i tvivl om den bedste løsning. Vi står med andre ord altid til rådighed med vores ekspertise inden for svejsning.

Ring til os for at høre mere om svejseopgaver

Du er velkommen til at kontakte os hos CO4 Maskinfabrik A/S for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Du kan skrive til os på kb@co-4.dk. Du kan også kontakte os telefonisk på 86 43 32 32.