Specialist i kantbukning og pladebearbejdning

Hos CO4 Maskinfabrik A/S udfører vi kantbukning i jern, metal, og rustfrit stål. Vi har i det hele taget specialiseret os i alle former for pladebearbejdning.

Derved har vi som underleverandørvirksomhed store kompetencer i udvikling, konstruktion og produktion, herunder i kantbukning. Vi lægger samtidig vægt på et engagerende samarbejde, og derfor udfører vi vores opgaver i et tæt samarbejde med kunderne. 

Vi udfører kantbukning og pladebearbejdning for kunder i Aalborg, Randers, Midtjylland og Nordjylland.

Vi tilbyder kantbukning til konkurrencedygtige priser

Hvis du har en opgave inden for kantbukning, så er vi gerne behjælpelig. Vi arbejder i jern, rustfrit stål og mange andre metaller. Vores kantbukning er af højeste kvalitet.

Vi benytter nogle af de nyeste og mest avancerede typer af bukkemaskiner, som sikrer, at bukningen sker effektivt og ensartet. Det betyder, at vi kan bukke til fornuftige priser.

Alle former for kantbukning sker i nøje overensstemmelse med kundens krav til kvalitet, leveringssikkerhed og fleksibilitet.

​​

Det betyder med andre ord, at vi sagtens kan konkurrere mod underleverandører i blandt andet Østeuropa og Østasien.

Kontakt os for høre mere om kantbukning

Hvis du har brug for kantbukning eller anden form for pladebearbejdning og spåntagende bearbejdning kan du kontakte os hos CO4 Maskinfabrik A/S. Læs også mere om vores CNC drejning.

Du kan ringe på telefon 86 43 32 32 eller skrive til os på kb@co-4.dk.