Overfladebehandling af emner

Hos CO4 Maskinfabrik A/S har vi stor ekspertise med håndtering og udførsel af overfladebehandling på fortrinsvis metalemner. Vi udfører overfladebehandling på en lang række forskellige metalemner, som derved bliver forberedt for maling, varmgalvanisering og elforzinkning m.m.

Nyeste maskiner til at udføre overfladebehandling

Vi kan tilbyde forskellige former for overfladebehandling såsom vibrationsafgratning, slibning og børstning.(fjerne glødeskaller, afrunde kanter) Vi benytter naturligvis de nyeste og mest avancerede maskiner inden for branchen

Vi tilbyder samtidig totalleverancer inden for overfladebehandling, hvor vi forestår logistikken/håndteringen i forhold til den afsluttende overfladebehandling. Vores varemærke er altid dialog, fleksibilitet og kvalitet igennem hele forløbet.

Vi har konkurrencedygtige priser og kan derfor konkurrere mod underleverandører i blandt andet Østasien og Østeuropa. Det ændrer ikke på, at vores arbejde udføres i nøje overensstemmelse med kundernes krav til især kvalitet og leveringssikkerhed..​

Vi kommer gerne med løsningsforslag

​Du kan kontakte os for at høre mere om vores ydelser inden for overfladebehandling eller andre former for bearbejdning af metal- og plastemner. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan skrive til os på kb@co-4.dk, eller du kan ringe til os på telefon 86 43 32 32 for at høre nærmere.