Valsning af plade

Hos CO4 Maskinfabrik A/S udfører vi valsning af en lang række forskellige stål og metaller såsom aluminium og rustfrit stål. Valsning af pladedele åbner op for helt unikke anvendelsesmuligheder.

Det er fordelagtigt at kombinere bukning med valsning

​Vi har specialiseret os i div. former for valsning i forskellige materiale kvaliteter. Det kan ske i forbindelse med laserskæring og bukning. Fordelen ved at kombinere valsning og kantbukning er, at det bliver muligt at undgå svejsning helt eller delvist.

Vi har store kompetencer inden for udvikling, konstruktion og produktion af valsede emner. Samtidig benytter vi nogle af de nyeste og mest avancerede maskiner. Det sikrer, at valsning udføres effektivt og ensartet, men også i en høj kvalitet. Vi lægger også vægt på et engagerende samarbejde, og derfor udfører vi alle arbejdsopgaver i et tæt samarbejde med vores kunder.

Vi kan endvidere udføre opgaverne til konkurrencedygtige priser. Vi kan konkurrere mod underleverandører i blandt andet Østasien og Østeuropa. Alt vores arbejde sker naturligvis i nøje overensstemmelse med kundernes krav til kvalitet og leveringssikkerhed.

Ring gerne for at høre mere om valsning

​Hvis du ønsker at høre mere om valsning, bukning og anden bearbejdning, kan du kontakte os for at drøfte jeres ønsker og behov. 

Du kan ringe til os på telefon 86 43 32 32 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på kb@co-4.dk

Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.