Drejning og fræsning

Hos CO4 Maskinfabrik A/S tilbyder vi forskellige former for drejning og fræsning af blandt andet jern, metal, rustfrit stål og en række kunststoffer.

Vi er en underleverandørvirksomhed, der lægger stor vægt på et engagerende samarbejde, når vi varetager drejning og fræsning i forbindelse med udvikling, konstruktion og produktion.

Vi tilbyder effektiv og professionel drejning og fræsning

Når vi udfører CNC-bearbejdning som drejning og fræsning sker det altid effektivt og professionelt på moderne og stabile CNC-maskiner. Samtidig kan vi garantere, at vi altid leverer til tiden. Dertil kommer, at vi kan udføre arbejdet til en fornuftig pris.

Vi vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have fremstillet helt nye komponenter, eller du kan nøjes med reparation af de eksisterende defekte komponenter. Vi står med andre ord altid til rådighed med vores ekspertise inden for drejning og fræsning.

Vi udfører al drejning og fræsning i nøje overensstemmelse med den enkelte kundes høje krav til blandt andet kvalitet og leveringssikkerhed, men også fleksibilitet. Dette kombineret med vores priser betyder, at vi kan klare os i konkurrencen med underleverandører i områder som for eksempel Østasien og Østeuropa.

Kontakt os for at drøfte muligheden for CNC-bearbejdning

Kontakt os hos CO4 Maskinfabrik A/S for at høre mere om CNC-bearbejdning. Du kan skrive til os på kb@co-4.dk, eller du kan ringe til os på telefon 86 43 32 32.

hus-ikon​  Bogensevej 9B, 8940 Randers SV​